Hvorfor velge oss

Hjem » Hvorfor velge oss

NOK System er markedets mest oversiktlige og robuste oppbevaringsystem for forbruksmateriell. Det patenterte systemet bidrar til å øke effektiviteten på arbeidsstasjonen.

Fleksibilitet gjennom modulær oppbygging

Alle kabinett i NOK System er tilpasset slik at de kan kombineres med de øvrige modulene i NOK System. Derfor kan du enkelt sette sammen modulene etter ditt eget ønske og behov på din arbeidsstasjon.

Robust utforming og lang levetid

Kabinettene er produsert i solid stålkonstruksjon, pulverlakkert innvendig og utvendig, og forsterket slik at de kan henges på vegg om ønskelig. Alle skuffer er produsert i kraftig plast bygget for høy lastekapasitet og lang levetid, og kraftige stoppkanter i bakkant av skuffene sørger for at de ikke utilsiktet trekkes helt ut.

Oversikt gir effektivitet

Frontene på skuffene er vinklet slik at du lett kan se beskrivelse og bilde av innholdet i skuffene på etiketten som er dekket av pleksi-plast. Skilleveggene i skuffene kan fjernes, og det er dermed mulig å tilpasse utnyttelsen av rommene i skuffen etter behov. Den øverste delen av skilleveggene er også vinklet slik at du enkelt ser beskrivelse og bilde av produktene som ligger i de respektive rommene i skuffen.

Kjemiskapet er utstyrt med låsbare dører og pleksiplast slik at du ivaretar både sikkerhet og oversikt over innholdet i skapet. Trommelskapet (for slanger, kabler etc.) har en klem-list i front som sørger for at slange- eller kabelenden ikke forsvinner inn i skapet etter at du har kuttet av den lengden du skal ha.

Effektivitet er god økonomi

Med NOK System har du til enhver tid full kontroll over ditt forbruksmateriell, slik at brukerne kan være effektive i sine arbeidsoppgaver og ikke sløse dyrebar tid på å lete etter riktig produkt i et mindre oversiktlig system. Etterfyllingen av materiell blir mer effektivt og oversiktlig, og du ser umiddelbart hvilke artikler som trenger etterfylling. En investering i NOK System være en viktig bidragsyter til økt inntjening på din arbeidsstasjon.

Service

Vi har reservedeler på lager, og kan levere hurtig dersom noe trenger utskiftning. Vi er også behjelpelig med produksjon av etiketter dersom det er ønskelig.

Vår erfaring tilsier at de av våre kunder som har lagt opp til et helhetlig system fra starten av, har hatt den største gevinsten av overgangen til NOK System. Trenger du rådgivning og støtte til hvordan du best skal bygge opp dine moduler stiller vi vår kunnskap og erfaring til disposisjon slik at du sitter igjen et optimalt system som drar mest mulig nytte av de fordelene NOK System gir.

 

s